Referenser

 

 

Kära Cecilia, stort TACK för de fantastiska bilderna som du tog. Vi tyckte dom blev helt underbara - ett minne för livet!
Kram, Emelie och Magnus.

 

Bröllopsfotograf Fårö

 

 

 

Tack Cecilia för både underbara bilder och ett fantastiskt bemötande! Det var så enkelt att ha dig med på vår stora dag och vi fick massor av oerhört vackra bilder! Snö, sol och en kalkstensgrotta upplyst av stearinljus - du lyckades verkligen fånga alla fina känslor och minnesvärda ögonblick. Dessutom lyckades du med allt detta utan att själv synas eller märkas, väldigt proffsigt!
Kramar från Frida och Anders Moberg

Bröllopsfotograf Hässlehom Skåne Tykarpsgrottan

 

 

 

Tack för dom otroligt vackra fotografierna, ditt engagemang och fina känsla. Ditt innerliga engagemang från första stund, att vilja att fota oss, gjorde oss trygga med valet av dig som fotograf. Det var så härligt att träffa dig irl när det väl blev av, allting var möjligt och vi älskar bilderna!
Pia och Mattias

Bröllopsfotograf

 

 

 

Du är så duktig så det är inte sant!! Åå va glad jag är att vi anlitade dig! Jag kan inte fatta att det är jag på bilderna. Kram!!!
Zandra och Peter

 

 

Bröllopsfotograf Norrtälje

 

 

 

Jag och Johan tackar så jättemycket för alla fina bilder, jag blev helt varm i hjärtat när vi satt och kolla på dem nu idag. du har lyckats så bra med att fånga känslan som vi var ute efter. tusen tusen tack för fina bilder och det trevliga bemötandet!
Pyttan

 

Bröllopsfotograf Västetryserum

Vi anlitar alltid Cecilia eftersom hon klarar av det viktigaste då det gäller fotografering - hon får personerna bakom kameran att le och vara avslappnade och hon fångar alltid de bästa ögonblicken. Inte bara människor & djur blir bra på bild utan hon lyckas även ta helt makalöst bra detaljbilder. Cecilia är en otroligt duktig fotograf och tar fantastiska bilder till oss och våra kunder.
Madeleine Holmberg VD Mgroup PR & Event

 
 

Jag är samarbetspartner och rekomenderad fotograf av EcoBride!
EcoBride Club, en helt ny onlinetjänst för ekologiska bröllop. EcoBride vill på ett personligt sätt hjälpa brudpar att spara både pengar och miljö i bröllopsplaneringen utan att göra avkall på vare sig känsla, kvalitet eller budget.

Här kan du läsa mer om EcoBride