Priser fotografering

Jag skräddarsyr fotograferingen så det passar just dig och hjälper dig gärna med förslag på fotograferingsplatser och miljö. Kontakt mig för pris och förslag på hur vi genomför din fotografering. Nedan finns mina startpriser.

Erbjudande! Ska du gifta dig 2014, hör av dig till mig för aktuella erbjudanden. Gäller t.o.m 20131031.

Bröllopsfotografering, pris från 3995 kr

Bröllopsfotografering är inte bara ett uppdrag för mig, det är ett brinnande intresse. Det är det vackraste och mest glädjande uppdrag jag åtar mig och det är ett stort förtroende för mig att följa er med kameran. Min erfarenhet av bröllopsfotografering och engagemang i dig som kund gör att jag vet precis vilka ögonblick som är värdefulla för dig att föreviga på bild och vara en del av resten av ditt liv.

Budoirfotografering - överraska honom, pris från 2495 kr

Du har köpt de där skira underkläderna som ger dig den där extra lyxiga känslan och du vet, han kommer älska dem. Låt det inte stanna där, boka en budoirfotgrafering. Vi hittar den rätta platsen just för dig och tar härliga bilder som du kan ge bort i form av ett album som morgongåva. Det här är också ett perfekt arrangemang för möhippan!

Tillfälle! Just nu har jag fina erbjudanden på Budoirfotografering, kontakta mig :-)


Porträtt av dig, din familj eller husdjur, pris från 1495 kr

Porträttfotografering innefattar inte bara människor, hos mig är det ofta djur som blir porträttfotograferade. Djuren, våra vänner för livet. Genom åren har jag ägt både katter, hästar och hundar. I vår familj finns tre stycken Schäfrar som ofta får agera testmodeller när jag själv ska utveckla mitt fotografernade. Vill du fotografera ditt husdjur har du hittat rätt, med stor vana av djur och framförallt kärlek till dem kommer vi inte bara ta fina bilder vi kommer också ha en härlig stund när vi fotograferar dig och ditt husdjur.

Självklart fotograferar jag också familjer, syskon osv.

Tävlar du med ditt husdjur kan en god idé vara att hyra mig under en tävlingsdag, Du kan också hyra mig om du vill ha en tävling dokumenterad.


Highlight video, videograf

Jag jobbar också som videograf, till bröllopspaketen kan du köpa till en Highlight Video.
Nedan några exempel på Highlight Video från bröllop.

Emelie och Magnus Wedding Highlights Fårö from Cecilia Engvall on Vimeo.


Narmin and Duncan getting married Saltsjöbaden 23 june 2012 from Cecilia Engvall on Vimeo.