Med kameran förflyttas vi till en annan värld

Fotografering för mig är att stanna kvar i en känsla eller ett minne. Det är också att förstärka en känsla eller ett ögonblick du, ni, vi, eller jag vill minnas. En kreativ fotograf har också förmågan att berätta historier med sina bilder och flytta oss till en annan värld. Jag och min kamera strävar alltid efter att förmedla ett budskap och tillföra motivet en extra dimension.

Jag jobbar över hela Sverige

Både som fotograf och privat tycker jag om att resa och upptäcka nya platser. Därför jobbar jag över hela Sverige. Bröllopsfotografering på Fårö och i Skåne är något som har blivit lite av en specialitet.


Min fotohistoria

Jag har alltid, alltid tyckt om bilder. Och när jag kunde köpa mig en systemkamera och objektiv som i mina ögon höll måttet då var jag helt såld på att fotografera. Jag kastade mig in i fotovärlden med liv och lust, gick kurser på Fotografiska och för Emelie Ohlsson. Jag assisterade proffsfotografer och agerade andra fotograf och sedan några år tillbaka står jag på egna ben.


Natur, djur och kultur speglar min fotokonst

Jag är en riktig lantistjej och jag älskar att dra på sig gummistövlar, njuta av naturen, odla mina egna grönsaker samtidigt som jag gillar design och mode. Naturen är därför min givna studio, jag fotograferar i princip allting utomhus, förutom vid de tillfällen på året vi bara måste gå in i studio. Naturen och det naturliga ljuset ger fantastiska möjligheter och jag gör inte bara bröllopsfotograferingar utomhus utan även modefotografering flyttar jag gärna utomhus. Att fotografera utomhus kan också innebära betong och klotter, ja allt som hör vår miljö och kultur får gärna modella för mig och min kamera tillsammans med dig.

Jag samarbetar med EcoBride

För mig är det självklart att samarbeta med EcoBride kring bröllop och bröllopsfotograferingar.
Med minimala kostnader för lokaler och utnyttjande av energi spar jag på vår gemensamma miljö. Jag leverar också allting digitalt. Printar och fotoböcker hjälper jag gärna till med för bästa kvalitet och miljöbesparning, men de ingår sällan i mina ordinarie priser. Värnar du också om miljön? Då kan jag varmt rekomendera dig att kontakta EcoBride. Jag är stolt över att ingå i EcoBrides nätverk.

Här hittar du EcoBride på facebook

Tycker du om mina bilder?

Jag, min sambo och våra glädjespridande hundar bor på Södertörn. Mitt naturliga arbetsområde är Storstockholm men självklart reser jag enligt överenskommelse för att ta just dina bilder.


Photo by heart drivs av C & E Creative

Fotografering är en del i vårt företag Cicci och Eric Creative. När vi grundade "Creative" ägnade vi oss åt grafisk desgin och webbdesign men nu har fotograferandet växt så mycket att det har istället blivit huvudsysslan i företaget.

Cicci och Eric Creative kan du läsa mer om här